Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2025-05-08 |
タイトル |
|
|
タイトル |
ジビエ醤油の香気特性に及ぼす製造方法の影響 |
|
言語 |
ja |
言語 |
|
|
言語 |
jpn |
資源タイプ |
|
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
|
資源タイプ |
departmental bulletin paper |
その他(別言語等)のタイトル |
|
|
その他のタイトル |
Effect of manufacturing method on the aroma characteristics of fermented sauce made from game meat. |
|
言語 |
en |
著者 |
丸石, 優紀
脇山, 元気
藤, 浩太郎
太田, 香穂
石川, 洋哉
|
bibliographic_information |
ja : 国際文理学部・大学院人間環境科学研究科紀要 : 人と環境 : 研究論文 = Bulletin of the International College of Arts and Sciences and Graduate School of Health and Environmental Sciences : human and environment : research articles
巻 56,
p. 5-13,
発行日 2025-03-20
|
出版者 |
|
|
出版者 |
福岡女子大学国際文理学部 |
|
言語 |
ja |
item_10002_source_id_9 |
|
|
収録物識別子タイプ |
ISSN |
|
収録物識別子 |
2433-8788 |
item_10002_source_id_11 |
|
|
収録物識別子タイプ |
NCID |
|
収録物識別子 |
AA12779286 |